About

Proiectul “România văzută din Paramotor” urmăreşte punerea în valoare a obiectivelor turistice naţionale, într-un mod inedit, prin fotografierea lor din zbor, cu aparate fotografice de înaltă rezoluţie.

Fotografia aeriană, faţă de cea clasică, oferă o altă perspectivă asupra obiectivului de fotografiat, reuşind să surprindă, integrat, atât obiectivul de interes, cât şi mediul în care acesta există.

Proiectul este iniţiat de Ionuţ RITEŞ, antrenorul Secţiei de Paramotor a C.S. Universitatea Timişoara, maestru al sportului, multiplu campion naţional şi recordmen mondial, şi Adrian BUZAN, preşedintele A.S. Phoenix Club ’89, instructor de zbor, organizator de competiţii/acţiuni sportive şi recordmen mondial.

Fotografiile vor fi realizate în toate cele 4 anotimpuri şi vor încerca să surprindă cele mai reprezentative obiective de interes turistic ale României, printre care: Litoralul Mării Negre, Delta Dunării, locuri de spiritualitate (mănăstiri), cetăţi întregi (eventual ruine), peisaje deosebite (drumuri printre munţi, cursuri de râuri, baraje, monumente celebre, localităţi).

Proiectul doreşte sa pună o cărămidă la construirea brandului de ţară, prin prezentarea unei altfel de Românii, inaccesibile celor mai mulţi dintre noi.

Cei  care doresc să se alăture proiectului “România văzută din Paramotor” sunt bineveniţi.

Răspunderea pentru articole ori comentarii aparţine în totalitate autorilor acestora.

În cazul în care observaţi orice fel de greşeală în cuprinsul blogului, vă rog să mă anunţaţi pe adresa de e-mail rittesch@yahoo.com, pentru a o remedia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s